We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Soulternative

by Waklárma

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €7 EUR  or more

     

1.
2.
Színtelen 02:59
3.
4.
Senki fia 02:58
5.
6.
7.
8.
9.
Színteli 03:04
10.

about

A 2008-ban megálmodott formáció főszereplői zenéjükben a soul, az r’n’b, a jazz, az alter, a slam és a hip-hop tereit egyesítették. Bemutatkozó lemezükön a Soulternative-on a korántsem megszokott szövegvilág új megközelítést ad a mély és elgondolkodtató szövegeknek.

Az albumon 2016-ban kezdett el dolgozni a csapat - Takács Tomi, Petrik Bea és Tüske - akik egy új stílust, a soulternatvie hip-hop-ot is kitaláltak zenéjük elnevezésére. A lemezen hallható dalok az egyéni külső-belső vívódások hatására nyerték el végleges formájukat, a felnőtté válásról szólnak és ezen a folyamaton vezetnek végig.

Az első soul a.m. az ember önmagával való ismerkedése, amit egy gyermekkori emlékekből összeálló színtelen, megfakult fotó képe segít. A senki fia, a felnőttkor körvonalazódó, bizonytalan látképe. A padon lazulás után, az óriások keringője azt taglalja, hogy az ember merjen nagyot álmodni és törekedjen a pozitív életszemléletre, mert (az) igazi! Színteli, mindaz, ami a szemünk előtt történik és segít megragadni a pillanatot, majd az utolsó szó jogán pont kerül mindezek végére.
Az albumon a dalok mellett helyet kapott két instrumentális szám is, belső dialógusok, amelyek a szerzők szándéka szerint zenei aláfestésként szolgálhatnak a hallgató saját érzelmeinek kivetítésére, szavakba öntésére.

credits

released December 7, 2018

license

all rights reserved

tags

about

Mana Mana Records Budapest, Hungary

Freestyle For All!
--------------------
Mana Mana Records is a freestyle label focusing on mainly digital releases from Hungarian producers, and bands. Our aim is to represent the local music scene whether underground or mainstream.

contact / help

Contact Mana Mana Records

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Soulternative, you may also like: