Soulternative

by Waklárma

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €7 EUR  or more

     

1.
2.
Színtelen 02:59
3.
4.
Senki fia 02:58
5.
6.
7.
8.
9.
Színteli 03:04
10.

about

A 2008-ban megálmodott formáció főszereplői zenéjükben a soul, az r’n’b, a jazz, az alter, a slam és a hip-hop tereit egyesítették. Bemutatkozó lemezükön a Soulternative-on a korántsem megszokott szövegvilág új megközelítést ad a mély és elgondolkodtató szövegeknek.

Az albumon 2016-ban kezdett el dolgozni a csapat - Takács Tomi, Petrik Bea és Tüske - akik egy új stílust, a soulternatvie hip-hop-ot is kitaláltak zenéjük elnevezésére. A lemezen hallható dalok az egyéni külső-belső vívódások hatására nyerték el végleges formájukat, a felnőtté válásról szólnak és ezen a folyamaton vezetnek végig.

Az első soul a.m. az ember önmagával való ismerkedése, amit egy gyermekkori emlékekből összeálló színtelen, megfakult fotó képe segít. A senki fia, a felnőttkor körvonalazódó, bizonytalan látképe. A padon lazulás után, az óriások keringője azt taglalja, hogy az ember merjen nagyot álmodni és törekedjen a pozitív életszemléletre, mert (az) igazi! Színteli, mindaz, ami a szemünk előtt történik és segít megragadni a pillanatot, majd az utolsó szó jogán pont kerül mindezek végére.
Az albumon a dalok mellett helyet kapott két instrumentális szám is, belső dialógusok, amelyek a szerzők szándéka szerint zenei aláfestésként szolgálhatnak a hallgató saját érzelmeinek kivetítésére, szavakba öntésére.

credits

released December 7, 2018

license

all rights reserved

tags

about

Mana Mana Records Budapest, Hungary

Freestyle For All!
--------------------
Mana Mana Records is a freestyle label focusing on mainly digital releases from Hungarian producers, and bands. Our aim is to represent the local music scene whether underground or mainstream.

contact / help

Contact Mana Mana Records

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Soulternative, you may also like: