We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Travelling Man via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 7 days
  edition of 150  3 remaining

    €15 EUR or more 

   

 • Pannonia Allstars Ska Orchestra – Travelling Man (12" Green Vinyl)
  Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Travelling Man via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Sold Out

1.
2.
3.
4.
5.

about

Májusban végre fizikai formában, 12”-es vinylen is megjelenik a Pannonia Allstars Ska Orchestra legfrissebb anyaga, a Travelling Man. A lemezen, az EP címadó dalának eredeti és video edit verzióján kívül, helyet kapott két másik új PASO szerzemény (The Last Adventure of Mango Joe, Clear Mindset), valamint a címadó dal Dr. Dermot (Irie Maffia) féle remixe. Utóbbinak további érdekessége, hogy vendégeskedik benne a ghánai-magyar énekesnő, Sena Dagadu is.
A klasszikus fekete és extravagáns zöld színű korongok hanganyaga egy sodró stíluskavalkádba invitál mindenkit az afro beat-től kezdve a bossa nová-n és a modern ska-reggae-n át egészen az elektronikáig. Egy messze repítő színes zenei utazás, ami segít kiszakadni, ha már jelen körülmények között fizikailag nem látogathatjuk meg a dalok inspirációját adó távoli afrikai, brazil, vagy karibi tájakat.

credits

released April 29, 2020

license

all rights reserved

tags

about

Mana Mana Records Budapest, Hungary

Freestyle For All!
--------------------
Mana Mana Records is a freestyle label focusing on mainly digital releases from Hungarian producers, and bands. Our aim is to represent the local music scene whether underground or mainstream.

contact / help

Contact Mana Mana Records

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account